SMS-panelen

Vi har en SMS-panel där vi skickar ut frågor till er ungdomar för att se vad ni tycker om olika saker. Här berättar vi kort om varför du ska vara med i SMS-panelen och hur du går med.

Varför SMS-panel?

Att vara med i en sms-panel är ett sätt att snabbt kunna påverka olika saker i kommunen. Politiker eller tjänstemän i kommunen kan ställa frågor till er ungdomar för att få veta vad ni tycker i en viss fråga eller om ett projekt.

Som deltagare i sms-panelen kan du också ta chansen att ställa frågor där du vill ha in svar från andra unga i kommunen. Skicka då ett tips på vilken fråga som ska ställas till de övriga i panelen. Det kan röra sig om såväl stora som små frågor.

Var med och få din röst hörd!

Hur fungerar det?

Fyll i formuläret längre ner på den här sidan eller skicka ett mail till ulla-marie.nilsson@ovanaker.se med ditt namn och mobilnummer.

När vi har lagt till dig i SMS-panelen kommer du få en bekräftelse via SMS att du är med i SMS-panelen. Vill du gå ur SMS-panelen så sms:ar du bara ordet ”stop” som svar på en fråga och ditt nummer tas bort från sändlistan.

Vad händer med resultatet?

Frågorna som sms-panelen lämnar sammanställs och skickas vidare till politikerna, till tjänstemännen som berörs eller till de ungdomar som har ställt en fråga till andra unga.

Registrera dig till SMS-panelenKontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn

Tfn. växel 0271-570 00
www.ovanaker.selänk till annan webbplats

Ovanåkers kommun logotyp svart och vit