Publicerad
13
jan
2017

Äntligen skolstart?

Vi frågade Ebba, Alice och Axel om de är peppade inför sista terminen på Celsiusskolan och om de vet vilket gymnasieprogram de kommer att söka?

Ebba Westling

Det känns skönt att det snart är slut på högstadiet och att snart få börja på en ny skola. Det är en termin med många prov och mycket plugg som väntar, så jag vet inte om jag är direkt peppad. Jag kommer att söka Samhällsvetarprogrammet och jag tror att jag har goda chanser att bli antagen.

Alice Larsson

Inte så taggad faktiskt. Vi kommer att ha jättemånga nationella prov och de är inte kul, men det känns skönt att vi slutar 9:an snart! Jag funderar på att söka till ett hantverksprogram med inriktning, stylist.

Axel Waltersson

Ja, jag är peppad. Ska både bli skönt och lite sorgligt att bli klar med grundskolan men jag känner mig redo att gå vidare till gymnasiet nu. Jag tror jag ska söka till hantverksprogrammet med inriktning, frisör på Polhemsskolan i Gävle.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn

Tfn. växel 0271-570 00
www.ovanaker.selänk till annan webbplats

Ovanåkers kommun logotyp svart och vit