Publicerad
11
nov
2016

November - vad händer?

November, mörkret tilltar och kylan smyger sig på. Vad gör man i november egentligen? Vi har frågat Natalie, Johan, Emil, Alicia och Casper vad de gör den här månaden.

Natalie, 9:an, Celsius

Mycket prov i skolan, men det går bra. Nu när det är kallt är det mysigt att kolla på film/serier med kompisar. På helgerna brukar jag vara på ungdomssamlingar i kyrkan. Gillar att gå ut med hunden och kanske ta en skotertur med familjen också.

Johan, 9:an, Alfta

Jag tränar på gym och tränar bandy. Skolan är helt ok och jag har mycket fritid över på helgerna. Då är jag med kompisar.

Emil, 9:an, Celsius

Det är många prov att plugga till nu och på fritiden tränar och spelar jag bandy. Det är vad man hinner med.

Alicia, 9:an, Celsius

Skolan funkar bra. På fritiden tittar jag mycket på filmer/serier och på Youtube. På lördagar brukar jag och mamma ta en fika på Erikshjälpen med både hennes och mina kompisar. Så går jag på kyrkans ungdomssamlingar också.

Casper, 9:an, Alfta

Skolan rullar på bra och på fritiden blir det mest bandy. På helgerna är jag mest med flickvännen om det inte är match.

Kontakt

Ovanåkers kommun
Långgatan 24
828 80 Edsbyn

Tfn. växel 0271-570 00
www.ovanaker.selänk till annan webbplats

Ovanåkers kommun logotyp svart och vit